Måste bara tipsa om en kaka jag bakade häromdagen.
Så god, så god... självklart enl. lchf.
Mjuk Kokoskaka ca. 10-15 bitar
1 dl Sukrin
2 Ägg
125 g Smör
1½ dl Kokosflingor
1 msk Fiberhusk
2 tsk Bakpulver
½ tsk Vaniljpulver/socker
1. Sätt ugnen på 150 grader
Knäck äggen och vispa dem poröst tillsammans med sukrin
Smält smöret på låg värme och blanda ner det i äggsmeten
Baland all torra ingredienser och tillsätt dem
Smörj en ugnsform, ca.15x23 cm, och hälli smetem
Graädda kakan mitt i ugnene cirka 30 min. Låt svalan och skär i bitar.
Servera med tex hallon och löst vispat grädde eller bara som de är.
OBS! Sukrin... är kolhydratfritt socker baserat på sockeralkoholen Erythritol,
som finns natruligt i päron, meloner och svamp.
Perfekt för diabetiker och den som går på lågkaloridiet.
Och finns att köpa här... Lchfbutiken!
Väskan är packad och nu blir det kväll + dagpass = sova över på jobbet. Planerat Ikea besök efter det. Och en superledig helg... om jag längtar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar