lördag 2 april 2011

Plugga?

Har man inget att göra en lördags kväll blir det iaf för mej att jag sitter framför datan. Inte alltid men ofta. Surfar runt och kollar läget på lite allt möjligt.

Till slut hamnade jag på Åsö komvux. Snurrade runt lite där och hittade nåt super intressant. Jag är ju undersköterska, utb. mej på Åsö för drygt 2 år sedan. Fick jobb snabbt efter jag var klar. Har också funderat på hur jag vill gå vidare... bli nåt mer, liksom. Som syrra kan du specialisera dej på lite allt möjligt... lite svårare som uska. Men... här hittade jag nåt. Det är en yrkeshögskoleutbildning. 


BARNSPECIALISTUNDERSKÖTERSKA
Utbildning för dig som vill få specialistkompetens för arbete inom barn- och ungdomssjukvård.
En barnspecialistundersköterska arbetar inom hälso- och sjukvården med barn och ungdomar och deras familjer. Det kan vara på olika avdelningar inom ett sjukhus eller inom hemsjukvården.
Kunskaper ges i barn- och ungdomssjukvård, anatomi och fysiologi, barns och ungdomars utveckling, livsvillkor och rätt samt barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Barnspecialistundersköterskan är en nyckelperson i vårdteamet kring ett barn eller ungdom.


Barnspecialistundersköterska!!!!!

Yes, det vill jag bli!
2 år på halvfart. Helt ok, tycker jag.
Ska bara ringa på måndag el. tisdag och höra mej för lite hur man pluggar... om man går i skolan varje dag, vilken kurslitteratur osv. man ska ha.Och självklar blir det Csn också... hoppas på ev. ett litet bidrag därifrån, om det går. Jag har tänkt att finansiera det hela med att jobba... så gott det går.


 

Vi får se... men visst verkar det intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar